Drugu godinu zaredom, na Zagrebačkom velesajmu održani su Dani lova i ribolova, pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske, Hrvatskog lovačkog saveza te Hrvatskog športskog ribolovnog saveza. 

Uz nezaobilaznu opremu za lov i ribolov, sajam je posjetiteljima ponudio i izložbe pojedinih županijskih lovačkih saveza, Zoološkog vrta kao i pojedinih turističkih zajednica. Centralni dio izložbe predstavljala je upravo DIORAMA, izložba divljih prepariranih životinja u čijoj je pripremi i prezentaciji, uz Lovački muzej Hrvatskog lovačkog saveza, sudjelovala i LU „Dama Dama“.

Kroz četiri dana održavanja, od 18. do 21. listopada 2018. godine, posjetiteljima su prezentirani novi proizvodi i oprema za lov i ribolov, promocija lovne kinologije, izložbe, natjecanje lovačkih zborova, predstavljene su brojne domaće i strane lovne i ribolovne destinacije, s nezaobilaznom lovnom i ribolovnom gastronomijom. A kroz edukativne radionice najmlađim je posjetiteljima na zanimljiv način predstavljen značaj lovstva u očuvanju prirodne ravnoteže.

Ovakve su manifestacije itekako poželjne za „približavanje“ lova i lovnih aktivnosti široj javnosti, a posebice mlađim naraštajima.

Autorica teksta: Maja Slamar

Uvjeti korištenja

Ukoliko nije navedeno drugačije, sadržaji ove web stranice su vlasništvo LU "Dama Dama". Informacije koje se nalaze na ovoj stranici su samo u informativne svrhe i ne stvaraju poslovni ili profesionalni uslužni odnos između vas i LU "Dama Dama". Linkovi na ovoj stranici mogu dovesti do usluga ili stranica koje ne pokreće LU "Dama Dama". 

Kontaktirajte nas

Sjedište:
Trg hrvatske Kraljice Jelene 2,
Sv. Križ Začretje,
Hrvatska

Email: info@damadama.hr
Web: www.damadama.hr