Deveti po redu, sad već tradicionalni novogodišnji lov koji organizira Lovište Dijana d.o.o. lovozakupnika Željka Bušića bio je događaj koji će pamtiti svaki sudionik.

U lovištu Bukovica XIII/129 koje se rasprostire na 28.700 ha a obiluje šljukom, fazanom, zecom, jarebicom, patkama, divljim svinjama, srnama i muflonima lovila se divlja svinja i vepar. Lovački uspjeh odmjerio se u odstrelu četiri komada crne divljači. Najuspješniji su bili Anita Skrt, Vice Rajčić, Milan Flekač, Perica Miljković,Predrag Mijić. Oduvjek poznat po nepogrešivoj organizaciji, koordinaciji lovnih aktivnosti i ove godine je bio ujedno i voditelj lova Goran Plenča.

Prvi dan posjeta članice LU Dama Dama u suradnji sa Hrvatskim šumama te pod vodstvom gospodina Borisa Šabića imale su priliku obići teren Šumarije Makarska koji obiluje muflonskom divljači. Briga o fondu divljači vidljiva je od samog ulaza u lovište kroz brojnost populacije muflona. Uz sam obilazak lovišta Hrvatskih šuma ostvarila se i želja članica LU Dama Dama o posjetu muzeju grada Šibenika.

Bogata tradicija i poštovanje prema povjesti arhitekture i prema životu šibenčana kroz povjest očituje se u svakom kutku muzeja. Posebnost šibenskog kraja je netaknuta priroda, gastronomija koja povezuje more i kontinent, ali prije svega ljudi koji svakom gostu daju maksimum svoga vremena i znanja. Tako se stječu prijatelji za cijeli život.

Šibenčani su pogodili samu bit lova!

 

Uvjeti korištenja

Ukoliko nije navedeno drugačije, sadržaji ove web stranice su vlasništvo LU "Dama Dama". Informacije koje se nalaze na ovoj stranici su samo u informativne svrhe i ne stvaraju poslovni ili profesionalni uslužni odnos između vas i LU "Dama Dama". Linkovi na ovoj stranici mogu dovesti do usluga ili stranica koje ne pokreće LU "Dama Dama". 

Kontaktirajte nas

Sjedište:
Trg hrvatske Kraljice Jelene 2,
Sv. Križ Začretje,
Hrvatska

Email: info@damadama.hr
Web: www.damadama.hr