U kraljevski grad Knin podno tvrđave u subotnje prijepodne 03.11.2018. na Trg dr Ante Starčevića okupljalo se mnoštvo lovaca,a među njima i lovkinja, ali u manjem broju, na centralnu proslavu Sv. Huberta, zaštitnika lovaca i lovstva. 

Drugu godinu zaredom, na Zagrebačkom velesajmu održani su Dani lova i ribolova, pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske, Hrvatskog lovačkog saveza te Hrvatskog športskog ribolovnog saveza. 

Strelište u Bzenici i ove je godine bilo središte okupljanja ponajboljih hrvatskih lovaca. Lovački savez Požeško-slavonske županije bio je domaćin 24. državnog prvenstva Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu. 

Lovište  je bogato crnom i srnečom divljači te medvjedom.LD Pazarište ove godine proslavilo je 70.god. postojanja te je to bila izuzetna prilika za otvaranje  novo izgrađen lovački dom i streljanu.

Imala sam čast ponovo reprezentirati LU DAMA DAMA na 7. Međunarodnom lovačkom  alpin-biathlonu u Kitzbuhelu.

Sajam lova "Die Hohe Jagd & Fischerei" održao se u Salzburgu od 22. do 25. veljače. Posjćenost sajma bila je uobičajeno velika, a nakon obilaska bilo je vrlo jasno zašto je tako. Svim lovcima odmah su za oko zapele prezentacije asortimana proizvođača lovačkog oružja.

Uvjeti korištenja

Ukoliko nije navedeno drugačije, sadržaji ove web stranice su vlasništvo LU "Dama Dama". Informacije koje se nalaze na ovoj stranici su samo u informativne svrhe i ne stvaraju poslovni ili profesionalni uslužni odnos između vas i LU "Dama Dama". Linkovi na ovoj stranici mogu dovesti do usluga ili stranica koje ne pokreće LU "Dama Dama". 

Kontaktirajte nas

Sjedište:
Trg hrvatske Kraljice Jelene 2,
Sv. Križ Začretje,
Hrvatska

Email: info@damadama.hr
Web: www.damadama.hr